no image

Gyorsan elkészülő szoftver prototípus tervezése és fejlesztése startupok számára. Az ötlettől a kiadásig olyan szoftvert alkotunk, mely kezdettől fogva megfelel felhasználóinak. Tervezés, tesztelés, tanulás, újrakezdés.

Megoldásaink

no image

ÖTLETTŐL A KIADÁSIG

Segítünk az ötletét sikeres szoftvertermékké alakítani. A leggyorsabban elkészíthető első működő szoftver prototípus kiadása után értékes felhasználói visszajelzéseket gyűjtünk, majd segítünk továbbfejleszteni a következő iterációk folyamán.
no image

ÜZLETI ELEMZÉS

Alapos üzleti elemzést végzünk, hogy a fejlesztési folyamatot az Ön üzleti céljaihoz igazítsuk, hogy a lehető legjobb szoftvert tudja prezentálni a felhasználók és potenciális befektetők számára.
no image

GYORS PIACRA JUTÁS

A legfontosabb funkciókra koncentrálva megoldjuk, hogy az MVP csupán néhány precízen megszervezett kéthetes sprint után készen álljon. Így seperc alatt eljut a felhasználókhoz, majd kezdetét veheti az értékes visszajelzések gyűjtése.
no image

TERVEZÉS, TESZTELÉS, TANULÁS, ÚJRAKEZDÉS

A korai felhasználói visszajelzések révén szerzett információ segítségével tökéletesítjük a terméket a későbbi iterációk során. A „fejlesztés – tesztelés – kiadás – demonstráció” ciklus addig ismétlődik, míg Ön és ügyfelei nem elégedettek a végeredménnyel.
no image

ADAPTÍV AGILIS MÓDSZEREK

Ügyfeleinkhez egyénileg alkalmazkodva folyamatosan optimalizáljuk munkafolyamatunk minden aspektusát. Scrum és Kanban fejlesztési módszereinknek köszönhetően hatékonyan kommunikálunk, és már néhány hét alatt kattintható eredményeket produkálunk.
no image

TELJES ÁTTEKINTHETŐSÉG

Első kézből láthatja a végeredményt a rendszeres (legalább kéthetente megtartott) termék demonstrációk során. Folyamatos hozzáférést adunk a dokumentációhoz, feladatkezelőkhöz és minden egyéb információhoz. Így mindig az Ön kezében lehet az irányítás.

Miért a RabIT-ot válassza?

A csapatösszetétel mindig rugalmas

Bármikor növelheti vagy csökkentheti csapat létszámát, hogy mindig megfeleljen vállalkozása igényeinek.

Fő szempont a siker és minőség

Ezek a legfőbb prioritásaink. Ingyenes minőségbiztosítást és projektmenedzsmentet kap, ha velünk dolgozik.

NINCS HOSSZÚ TÁVÚ ELKÖTELEZŐDÉS

Nincs minimális szerződési időszak. Bármikor "lefagyaszthatja" vagy megszüntetheti a projektet.

Nincsenek rejtett költségek

Csak a teljesített, fejlesztéssel töltött órákat számlázzuk ki. E mellett hozzáférést kap munkanaplóinkhoz, hogy felülvizsgálja az elvégzett munkát.

Minden az Ön tulajdonában marad

Minden forráskód a kezdetektől fogva az Ön tulajdona, az API-kkal és dokumentációval együtt.

Nem félünk nemet mondani

Mindig számíthat őszinte szakértői véleményünkre a projektjével kapcsolatban. Akkor is, ha nem az amit hallani szeretne.

Ismerjük ügyfeleink kihívásait

Az évek során számos ügyfélnek segítettünk digitalizálni üzleti folyamatait. Minden vállalkozás különböző akadályokkal néz szembe, melyek egyedi megoldásokat igényelnek. Ha az alábbiakat olvasva magára ismer, problémamegoldó csapatunk áll rendelkezésére.

KORÁBBI MUNKÁINK

Ügyfeleink ezt mondták rólunk a Clutch-on