Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Az FS Studio egy IoT, virtuális valóság és beágyazott szoftverek fejlesztésére specializált fejlesztő cég. A megbízás keretein belül ezúttal ügyfelünk belső csapatát kellett támogatnunk iPhone-okra és iPad-ekre fejlesztett oktató jellegű játék appok fejlesztésében. A játékok egy népszerű, gyerekeknek szánt médiaplatform számára készültek.

A projekt

Elsődleges feladatunk egy hangparancs funkcióval ellátott koncepció-bizonyító (proof-of-concept) app fejlesztése volt. Az új appot egy széleskörűen ismert sorozat legújabb részeként tervezték kiadni. Miután sikeresen bizonyítottuk a koncepció megvalósíthatóságát, végül megbíztak minket az alkalmazás többi részének lefejlesztésével is. Mivel szigorú határidőkkel dolgoznak, ügyfelünk számára rendkívül fontos volt, hogy az új kód minél gyorsabban és a lehető legkevesebb hibával készüljön el. Örömmel mondhatjuk, hogy csapatunknak sikerült is megfelelnie a magas elvárásoknak. Az első projekt után végül 2 további játék appot is fejlesztettünk az ügyféllel karöltve. Az egyikhez egy teljesen új arcfelismerő funkciót is ki kellett fejlesztenünk, ami érdekes új kihívást jelentett számunkra.

A megoldás

Az elkészült applikáció szafari kalandra viszi el a gyerekeket, mialatt a különböző élőhelyeken előforduló állatokról tanulhatnak. Utazásaik során állatokkal kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolniuk. Válaszaikat megadhatják a megfelelő gomb megnyomásával, vagy a kifinomult hangparancs funkció segítségével.

További munkáink