Felhasznált technológiák

Az ügyfél

Ügyfelünk egy membránszűrő nagykereskedelmi vállalat San Diegoból. A vásárlóik általában nagy mennyiségben rendelnek termékkínálatukból. Ezen megrendelések hatékony kezeléséhez, és az egyedi árajánlatok összeállításához ügyfelünknek egy gyorsabb és átláthatóbb megoldásra volt szüksége.

When complete, the platform will automate our internal workflows and processes. It’ll also act as a customer service and order management tool. the client

A projekt

A cég már elkezdte fejleszteni az MVP-jük (Minimum Viable Product) első verzióját egy helyi szolgáltatóval karöltve, de nem sokkal a projekt megkezdése után úgy döntöttek, hogy új fejlesztőcsapat után néznek. Megtalálták céges profilunkat a Clutch.co-n, és végül meg is bíztak minket a további fejlesztési feladatok elvégzésével. A meglévő forráskód tesztelésével és elemzésével kezdtünk. Az eredmények alapján döntést kellett hoznunk arról, hogy úrjakezdjük-e a fejlesztést az alapoktól, vagy pedig hibajavítás után folytassuk a meglévő termék továbbfejlesztését.

Végül úgy döntöttünk, hogy mentjük ami menthető a már létező kódból, elvégezzük a szükséges refaktorálási munkálatokat és kifejlesztjük a hátralevő funkciókat. Így a lehető legrövidebb időn belül elkészülhettünk egy működő MVP-vel, a minőség feláldozása nélkül.

A megoldás

Az eredmény egy egyedi webshop megoldás, amely a felhasználóknak lehetővé teszi egy saját membránszűrő lista összeállítását a termékek rendkívül széles választékából. Az elkészült listára ezután névre szóló árajánlatot kérhetnek.

They delivered on everything we asked of them. We can count on them to produce high-quality work within the established timeline. the client

Ügyfelünk fejlődése

Az új webshop MVP lehetővé teszi ügyfelünk számára az értékes korai felhasználói visszajelzések begyűjtését. A megszerzett információ segítségével meghatározhatják, melyek a platform kulcstulajdonságai és milyen további funkciók hozzáadásával lehetne tökéletesen kielégíteni a felhasználók szükségleteit.

Ezen kívül, egy hibátlanul működő MVP segíti majd ügyfelünknek a befektetők előtt is demonstrálni a vásárlóknak nyújtott értéket. Így jó eséllyel tudnak majd biztosítani külső finanszírozást a további fejlesztésekhez.

If they feel that our requirements are unrealistic, they’ll let us know right away. It’s a transparent partnership. Overall, they’ve been a pleasure to work with.

TELJES ÉRTÉKELÉS MEGTEKINTÉSE

the client

További munkáink